Waarom BSO Jij & Wij?

BSO Jij & Wij  maakt onderdeel uit van de overkoepelende organisatie, kinderopvang de Speelweide BV. De BSO is een voorziening tussen school en thuis en vangt kinderen op vanaf het moment dat ze op school komen tot ze de school verlaten en de stap maken om naar het voortgezet onderwijs te gaan. Op deze manier kunnen ouder(s)/verzorger(s) werk, schoolopleiding of andere maatschappelijke activiteiten vervullen. Ook wordt kinderen de mogelijkheid geboden andere kinderen te ontmoeten en samen te spelen.

De kinderen worden opgevangen samen met andere kinderen in de leeftijd van 4 tot einde basisschool. Ze brengen hier een deel van hun vrije tijd door: na schooltijd, in de vakanties en tijdens studiedagen. Wij bieden kinderen ruimte om zich na schooltijd te ontspannen door middel van verschillende sportieve activiteiten. Hiervoor hebben wij op onze locatie de voetbalvelden tot onze beschikking. Wij beschikken over een eigen sfeervolle ruimte, welke huiselijk is ingericht, en een atelier om kinderen creatief uit te dagen

De BSO is op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur geopend en tijdens de vakanties van 7.30 tot 18.30 uur.

Wij halen de kinderen met onze groene “Stint” (elektrische bolderwagen) van school en onze pedagogisch medewerkers zijn duidelijk herkenbaar omdat ze oranje veiligheidshesjes dragen.

Text content